Van egy
hasznos tipped?

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Keret Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kartondoboz, a lakás dísze

Bizony, egy jó minőségű kartondobozból meglepően szép lakberendezési tárgyakat készíthetünk. Sokan álkandallót építenek belőle, míg mások némi öntapadó matricás felturbózás után fiókrendszerezőként, vagy akár önálló tárolóként használják őket. Sőt, a papír dobozok még lámpaburaként  vagy cipős szekrényként is megállják a helyüket.

Gyerekes dolgok

Nem kell méregdrága játékokat venni, ha meg akarjuk lepni gyermekünket. Ehhez elég egy kartondoboz, egy okmányhenger, némi ragasztó és már kész is a középkori vár! Vagy játékrepülő, vagy babaház, vagy éppen farsangi jelmez. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, a többi csak rajtunk múlik.

A macska legjobb barátja

Akinek van cicája, az pontosan tudja, hogy a macskákat atommal se lehet kirobbantani a kartondobozokból. De nem is kell! Inkább legyen ez az új otthona. Ehhez nem kell más, csak egy méretesebb kartonboboz, néhány puha rongy és némi ragasztó. Ha légpárnás fóliával, esetleg hullámpapírral béleljük a cicalak alját, garantált az önfeledt dorombolás.

Művészkedés kartondobozzal

A legkézenfekvőbb megoldás, hogy a kartont használjuk vászonként. Temperával is festhetünk rá, pasztellkrétához pedig egyenesen az egyik legjobb felület. Olcsó és hatékony választás stencilezéshez is, az igazán haladó szinten pedig komplett kartonboboz-szobrokkal és installációkat találunk - ezekhez is csak türelem és találékonyság szükséges!

Weboldal címe: https://new-tone.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉLETMÓD TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.

Kell ennél jobb ajándék férfiaknak?

Kell ennél jobb ajándék férfiaknak?

Születésnap, évforduló, Valentin-nap? Egy férfinak nehéz ajándékot választani. Ha igazán különleges meglepetést szeretne, akkor küldjön neki egri bort ajándékba, nincs ennél jobb ajándék férfiaknak.